Ontdekken

Je komt natuurlijk bij ons voor geluid. Maar wat is je doel? Wil je je publiek onderdompelen in een ervaring? Wil je ze iets leren? Een boodschap overbrengen? Overtuigen? Plezieren? Uitdagen?

Wat wil je publiek eigenlijk? Wie zijn ze? Wat drijft ze? Hoe speel je daarop in? En... wie ben jij dan? Waar sta je voor? En hoe laat je dat helder overkomen op je publiek?

Kortom: welke strategie zorgt ervoor dat je je doel bereikt?

Bedenken

Als we een strategie hebben, gaan we bedenken hoe we die in klank kunnen omzetten. Vaak zijn er uiteenlopende manieren om dat te doen. Wil je recht op je doel af gaan, of zoek je liever subtielere wegen? Wil je verrassen in je benadering? Of juist gedegen zijn?

In overleg werken we een aantal concepten uit. Samen bepalen we aan de hand van die concepten welke richting we definitief kiezen.

Maken

SonicPicnic heeft alles in huis. We hebben uitgebreide opnamefaciliteiten, mixagestudio's voor 5.1 surround en een museum vol synthesizers, gitaren en andere instrumenten. We hebben veel ervaring in diverse audio middleware, adaptief geluid, 3D / 8D geluid en andere spatial audio. We hebben een hecht netwerk van instrumentalisten en stemacteurs in uiteenlopende talen.

Maar SonicPicnic is vooral wij zelf: de componisten, sounddesigners en engineers die al vele jaren nauw samenwerken, en die precies weten hoe we het beste in elkaar naar boven kunnen halen.

Kortom, we hebben alles in huis om je publiek te overtuigen en overrompelen.

Implementeren

Als onze creaties zijn voltooid en onze studio kunnen verlaten, zit ons werk er nog niet op. Afhankelijk van je wensen maken we de audio geschikt voor uiteenlopende platformen, speakeropstellingen en locaties. In alle formaten die je maar kunt verzinnen. We komen graag op locatiebezoek om mee te denken, te testen en aan te passen.

Door onze brede technische kennis en ervaring met interactieve projecten en installaties, zijn we voorbereid op alle uitdagingen die in dit laatste deel van het traject op ons pad kunnen komen.


Wij werken voor