Wij zijn SonicPicnic

We zijn een team van vijf componisten en sounddesigners.
Vanuit studio's in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam componeren, ontwerpen, registreren, mixen en spelen we sinds 2002 alles wat klinkt.
Onder meer voor games, films, videos, televisieformats, commercials, animaties en installaties.

En als je eens iets heel anders nodig hebt, zoals muziek bij het uitzicht op de Maas, of het geluid van een herinnering, dan maken we dat ook graag.

info@sonicpicnic.nl

Studio Utrecht

Onze grootste en meest bedrijvige faciliteit waar Robin, Stefan en Wouter altijd bezig zijn met opnames, geluidseffecten en mixage. Een ruime opnamefaciliteit is aanwezig voor zowel voice-overs als kleine ensembles. Tenslotte beschikt de studio over 5.1 mixagefaciliteiten.

Studio Rotterdam

In het hart van de industriƫle Maassilo bevindt zich onze meest zuidelijk gelegen studio. Een compositie en opnamestudio, en de mancave van Tuur. Hier worden klanken gesmeed, synthesizers uitgevonden en eenmanskoren opgenomen.

Studio Amsterdam

Een kleine compositiestudio aan de leukste kant van Amsterdam volgens de westelijke bewoners. Er is een opnamefaciliteit aanwezig voor voice-overs en verder wordt er vooral heel druk muziek gecomponeerd door Yorick met toetsen, schermen, microfoons, knoppen en schakelaars.


Wij werken voor


Awards en nominaties voor ons werk:

Winner Best Game Audio:
Remembering

Nominee Best Music & Audio Design:
Awesomenauts - Starstorm

Nominee Category Originality:
Remembering

Nominee Industry Award 2012:
SonicPicnic


Welk geluid mogen wij voor jou ontwerpen?

CTA Formulier NL
Bezig met versturen