Audio-implementatie

We creëren geluid voor lineaire media, zoals films en animaties, maar we werken ook vaak aan projecten waarbij de ervaring voor de gebruiker iedere keer (net iets) anders is. Denk hierbij aan games, VR toepassingen en interactieve installaties voor bijvoorbeeld musea, of voor zakelijke e-learning toepassingen. Bij deze projecten heeft de soundtrack geen vast verloop van begin tot eind, maar wordt deze onder meer bepaald door de speler zelf.

Door muziek en geluid te laten anticiperen op acties van de gebruiker wordt de ervaring rijker. De audio komt samen met het beeld en de spelelementen, en voelt nog meer als één geheel.
Dit vergt uiteraard een andere manier van geluid ontwerpen en muziek componeren. En wanneer deze audio elementen gemaakt zijn, moeten ze natuurlijk op de juiste manier ingevoegd worden in de betreffende toepassing. In al deze vaardigheden zijn we heel bedreven en ervaren, zodat we maximaal gebruik kunnen maken van de mogelijkheden die per project voorhanden zijn.

Wij hebben ervaring met de audio implementatie binnen diverse game ontwikkelsystemen en met de gangbare externe middleware systemen die hiervoor beschikbaar zijn. Ook werken we regelmatig met in-house tools gemaakt door de ontwikkelaars zelf.

We zijn handig met scripting en hebben een basale kennis van programmeren in verschillende omgevingen zodat we snel en soepel samen kunnen werken met (audio) programmeurs van een ontwikkelteam.

Dit is wat we graag doen en waar we goed in zijn. Zien we je binnenkort? Dan laten wij van ons horen!

Alle services op een rij

Muziekcompositie

We blinken uit in veel verschillende stijlen en genres. Onze muziek geeft jouw verhaal de gelaagdheid en energie die het verdient.

Lees meer

Sounddesign

Wat je ook verzint, wij geven het een unieke klank en ontwerpen werelden van geluid.‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Lees meer

Audiopostproductie

Geluid, stem, muziek: in de mix voegen we het samen tot een oorstrelend geheel. In onze perfect uitgeruste studio’s kan (bijna) alles.

Lees meer

Voice-overs

Met veel ervaring, strakke regie, een groot stemmenbestand en altijd een fijne samenwerking zorgen we voor de perfecte take.

Lees meer

Audioconcepten

Goed geluid maken is één ding. Maar erover nadenken begint al veel eerder. Wij weten hoe je met geluid een wezenlijk verschil maakt.

Lees meer

Audio-implementatie

We zorgen dat ons geluid zo goed mogelijk klinkt in je game, app of installatie. Geen technische uitdaging is ons te gek.

Lees meer