Audioconcepten

Ons werk is te horen in diverse media. Van bewegend beeld tot games en van podcasts tot interactieve installaties in musea. Binnen ons team is er dan ook een breed scala aan expertise aanwezig. We hebben door de jaren heen aan veel projecten gewerkt en daardoor ook veel geleerd. We weten wat goed en wat minder goed werkt en we houden onszelf altijd up-to-date wat betreft de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied en die van onze opdrachtgevers.

Geluid is in veel projecten een bepalend onderdeel en het zal je niet verbazen dat wij er liefst zo veel mogelijk aandacht aan besteden. We worden graag vroeg betrokken, zodat we met onze kennis en kunde al in het beginstadium kunnen adviseren en ideeën kunnen aandragen over hoe geluid en muziek kunnen bijdragen aan je project. Afhankelijk van het soort project kan die rol groter of kleiner zijn. En ons advies kan van creatief-inhoudelijke of technische aard zijn. Of beiden natuurlijk.

Hoe kan muziek ingezet worden om je podcast nog pakkender te maken? Hoe kan sounddesign je verhaal nog meeslepender maken, als je er in de scriptfase al over praat met ons? Maar ook: hoe voorzien we een interactieve installatie in het museum van goed geluid voor de de ene bezoeker zonder de andere bezoekers te veel te storen? Of, hoe kunnen we zo goed mogelijk gebruik maken van de geluidstechnische mogelijkheden die een game-engine ons biedt?

Als er van tevoren goed nagedacht is over de rol en mogelijkheden van geluid, dan loopt je project soepeler, wordt het resultaat veel beter en zul je meer unieke kansen op je pad tegenkomen.

Alle services op een rij

Muziekcompositie

We zijn muzikale verhalenvertellers. Of het nu om grootse orkestrale gebaren gaat of ingetogen soundscapes: onze muziek vertelt jouw verhaal.

Lees meer

Sounddesign

Hoe klinkt een stad bij nacht, een buitenaards bos, de motor van een Ford GT uit 1969? Bij SonicPicnic bouwen we hele werelden van geluid.

Lees meer

Audiopost­productie

Geluidseffecten, stem, muziek: In onze perfect uitgeruste studio’s brengen we alles bij elkaar tot een oorstrelende mix.

Lees meer

Voice-overs

Met veel ervaring, strakke regie, een groot stemmenbestand en een fijne, informele sfeer zorgen we voor de perfecte take.

Lees meer

Audioconcepten

Goed geluid maken is één ding. Maar erover nadenken begint al veel eerder. Wij weten hoe je met geluid een wezenlijk verschil maakt.

Lees meer

Audio-implementatie

We zorgen dat ons geluid zo goed mogelijk klinkt in je game, app of installatie. Geen technische uitdaging is ons te gek.

Lees meer