Muziekcompositie

We zijn muzikale veelvraten: we wenden ons tot alle mogelijke stijlen en soorten muziek. Maar uiteindelijk gaat het erom dat we samen met jou op zoek gaan naar precies die ene noot, dat ene gevoel waarmee jouw project helemaal tot zijn recht komt.

Soms is het vanaf het eerste moment duidelijk waar je naar op zoek bent. Mooi! Dan kunnen we meteen aan de slag met een specifieke stijl of invulling en dat is geweldig om te doen.
In andere gevallen is er meer research nodig. Ook dat is erg interessant: we gaan luisteren en kijken wat goed zou kunnen werken. We adviseren, zoeken voorbeelden en maken demo’s om te horen en zien wat het effect is van een bepaalde aanpak en stijl.

Als dat eenmaal duidelijk is, kan het componeren en produceren beginnen. Uit een eenvoudige melodie kan een groots orkestwerk ontstaan. Uit een kort ritme een dansvloerhit. Uit een enkel geluid een wonderbaarlijke atmosfeer. We wagen ons zo nu en dan zelfs wel eens aan een songtekst…

Soms komen de klanken allemaal ‘uit de computer’ of uit een van onze vele synthesizers, samplers, gitaren en zelfgesoldeerde apparaten. Soms zijn we in de gelegenheid om met live muzikanten te werken in onze studio. Tot aan opnames met hele symfonieorkesten toe! (Toegegeven, daar zijn onze studio’s wat klein voor, maar we hebben uitwijkmogelijkheden…)

Muziek hoeft ook niet altijd te beginnen bij het begin. We maken veel non-lineaire muziek voor games en interactieve installaties. Muziek die uit onderdelen bestaat die zodanig gecomponeerd zijn, dat ze op verschillende manieren naast elkaar en onder elkaar passen. Zodat ze naadloos kunnen inspelen op de situatie van het moment. Of zelfs zodanig uit losse bouwblokken bestaan, dat de speler of bezoeker er zelf mee aan slag kan om er iets nieuws mee te maken!

Maar uiteindelijk gaat het erom of het werkt. Brengt het de kijker in de juiste flow? Voelt de speler mee met het personage en zijn omgeving? Geeft het het beeld een ander of dieper perspectief?

Dit is wat we graag doen en waar we goed in zijn. Zien we je binnenkort? Dan laten wij van ons horen!

Alle services op een rij

Muziekcompositie

We blinken uit in veel verschillende stijlen en genres. Onze muziek geeft jouw verhaal de gelaagdheid en energie die het verdient.

Lees meer

Sounddesign

Wat je ook verzint, wij geven het een unieke klank en ontwerpen werelden van geluid.‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Lees meer

Audiopost­productie

Geluid, stem, muziek: in de mix voegen we het samen tot een oorstrelend geheel. In onze perfect uitgeruste studio’s kan (bijna) alles.

Lees meer

Voice-overs

Met veel ervaring, strakke regie, een groot stemmenbestand en altijd een fijne samenwerking zorgen we voor de perfecte take.

Lees meer

Audioconcepten

Goed geluid maken is één ding. Maar erover nadenken begint al veel eerder. Wij weten hoe je met geluid een wezenlijk verschil maakt.

Lees meer

Audio-implementatie

We zorgen dat ons geluid zo goed mogelijk klinkt in je game, app of installatie. Geen technische uitdaging is ons te gek.

Lees meer