Awesomenauts

Officiƫle soundtrack voor Ronimo's Awesomenauts

Het is het jaar 3587, het sterrenstelsel is in oorlog. Enorme robotlegers staan tegenover elkaar in een voortdurende wapenwedloop. In een poging tot het verkrijgen van de heerschappij over het totale universum doen ze een beroep op de Awesomenauts. Speel als een van de Awesomenauts en bestorm het online slagveld!

SonicPicnic bedacht en maakte voor deze game alle audio inclusief intergalactische muziek die nog nooit eerder te horen was op aarde!

Ieder karakter in de game kreeg zijn eigen muziekset: Yuri the Spacemonkey kreeg een Russische propaganda track met zelf ingezongen Russisch koor (fonetisch en met de prachtige strijdtekst 'Ik wil een koekje'). Leon Chameleon kreeg een hijgerige Franse seksplaat, Clunk een metaltrack, etc. Al die tracks zijn weer verwerkt in de ingame muziek. Afhankelijk van met welk karakter je speelt en hoe goed je speelt verandert de muziek tijdens het spelen.

De soundtrack werd gereleased op 1 juni 2012 en blijft maar groeien. Inmiddels bestaat het album al uit vele tientallen tracks.

Awesomenauts is verschenen op Steam, Playstation 4 en Xbox One.

www.awesomenauts.com
www.ronimo-games.com

Wil je dit album kopen?

Klik hier!
gerelateerde soundtracks

Soundtrack

RIVE

Bekijk Soundtrack

Soundtrack

Typoman

Bekijk Soundtrack

Soundtrack

SpeedRunners

Bekijk Soundtrack