Blightbound

Officiƫle soundtrack van de game Blightbound, ontwikkeld door Ronimo Games and uitgegeven door Devolver Digital. Uitgebracht op PC, PS4 en Xbox.

De wereld is in gevaar. Decennia geleden heeft een groep legendarische strijders de gevreesde Shadow Titan na een lange en woeste strijd afgeslacht, maar hun overwinningsroes duurde niet lang. Ondanks de ongelooflijke overwinning liet de oorlog een gebroken zon achter die de wereld in duisternis dompelde. De ware bedoelingen van de Shadow Titan manifesteerden zich toen uit zijn gebroken bolster de Blight begon te stromen; een corrumperende mist die elk levend wezen dat er aan bloot wordt gesteld ten kwade verandert.

Hoog in de bergen - nu het enige toevluchtsoord tegen de Blight - leren onze helden dat hun oude voorouders, de Aetheri, krachtige voorwerpen hadden gemaakt die bescherming konden bieden aan iedereen die dapper genoeg was om in de Blight af te dalen en terug te slaan met alle bijbehorende verschrikkingen. Nu moeten de helden zich opnieuw verenigen in hun zoektocht om meer relikwieƫn te herstellen, de duisternis te verslaan en op een dag hun thuisland terug te winnen.

Veel luisterplezier gewenst met deze donkere, epische soundtrack.

Wil je dit album kopen?

Klik hier!
gerelateerde soundtracks

Soundtrack

Awesomenauts

Bekijk Soundtrack

Soundtrack

Awesomenauts – Ultimate edition

Bekijk Soundtrack

Soundtrack

Typoman

Bekijk Soundtrack