Alfa Bier

Het verleden en de toekomst met bijpassende muziekstijlen

Bezoek de brouwerij en ervaar de smaak van Alfa Bier bij de bron! In deze promofilm gemaakt door Studio NI maken we een reis door de tijd en de ontwikkeling van Alfa Bier tot en met vandaag de dag. Allerlei stijlen komen aan bod, uiteraard door ons op passende wijze verklankt. We verzorgden het sounddesign en de muziekcompositie in diverse stijlen als Ragtime, Charleston, 70s disco, 90s pop, het zit er allemaal in!

Alle services op een rij

Muziekcompositie

We zijn muzikale verhalenvertellers. Of het nu om grootse orkestrale gebaren gaat of ingetogen soundscapes: onze muziek vertelt jouw verhaal.

Lees meer

Sounddesign

Hoe klinkt een stad bij nacht, een buitenaards bos, de motor van een Ford GT uit 1969? Bij SonicPicnic bouwen we hele werelden van geluid.

Lees meer

Audiopost­productie

Geluidseffecten, stem, muziek: In onze perfect uitgeruste studio’s brengen we alles bij elkaar tot een oorstrelende mix.

Lees meer

Voice-overs

Met veel ervaring, strakke regie, een groot stemmenbestand en een fijne, informele sfeer zorgen we voor de perfecte take.

Lees meer

Audioconcepten

Goed geluid maken is één ding. Maar erover nadenken begint al veel eerder. Wij weten hoe je met geluid een wezenlijk verschil maakt.

Lees meer

Audio-implementatie

We zorgen dat ons geluid zo goed mogelijk klinkt in je game, app of installatie. Geen technische uitdaging is ons te gek.

Lees meer