Awesomenauts

Awesomenauts is een 2D sidescrolling Multiplayer Online Battle Arena game voor PlayStation 4, Xbox One en Steam (Mac, PC, Linux).

Het is het jaar 3587, het sterrenstelsel is in oorlog. Enorme robotlegers staan tegenover elkaar in een voortdurende wapenwedloop. In een poging tot het verkrijgen van de heerschappij over het totale universum doen ze een beroep op de Awesomenauts. Speel als een van de Awesomenauts en bestorm het online slagveld!

SonicPicnic bedacht en maakte voor deze game alle audio inclusief intergalactische muziek die nog nooit eerder te horen was op aarde!

De intromuziek met zang van Jeffrey Zuhdy werd op tientallen fora met groot enthousiasme ontvangen.

Ieder karakter in de game kreeg zijn eigen muziekset: Yuri the Spacemonkey kreeg een Russische propaganda track met zelf ingezongen Russisch koor (fonetisch en met de prachtige strijdtekst 'Ik wil een koekje'). Leon Chameleon kreeg een hijgerige Franse seksplaat, Clunk een metaltrack, etc. Al die tracks zijn weer verwerkt in de ingame muziek. Afhankelijk van met welk karakter je speelt en hoe goed je speelt verandert de muziek tijdens het spelen.

Game ontwikkeld door Ronimo.

Luister (en koop!) onze soundtrack hier!

Alle services op een rij

Muziekcompositie

We blinken uit in veel verschillende stijlen en genres. Onze muziek geeft jouw verhaal de gelaagdheid en energie die het verdient.

Lees meer

Sounddesign

Wat je ook verzint, wij geven het een unieke klank en ontwerpen werelden van geluid.

Lees meer

Audiopostproductie

Geluid, stem, muziek: in de mix voegen we het samen tot een oorstrelend geheel. In onze perfect uitgeruste studio’s kan (bijna) alles.

Lees meer

Voice-overs

Met veel ervaring, strakke regie, een groot stemmenbestand en altijd een fijne samenwerking zorgen we voor de perfecte take.

Lees meer

Audioconcepten

Goed geluid maken is één ding. Maar erover nadenken begint al veel eerder. Wij weten hoe je met geluid een wezenlijk verschil maakt.

Lees meer

Audio-implementatie

We zorgen dat ons geluid zo goed mogelijk klinkt in je game, app of installatie. Geen technische uitdaging is ons te gek.

Lees meer