Awesomenauts

Een explosieve soundtrack!

Awesomenauts is een 2D sidescrolling Multiplayer Online Battle Arena game voor PlayStation 4, Xbox One en Steam (Mac, PC, Linux).

Het is het jaar 3587, het sterrenstelsel is in oorlog. Enorme robotlegers staan tegenover elkaar in een voortdurende wapenwedloop. In een poging tot het verkrijgen van de heerschappij over het totale universum doen ze een beroep op de Awesomenauts. Speel als een van de Awesomenauts en bestorm het online slagveld!

SonicPicnic bedacht en maakte voor deze game alle audio inclusief intergalactische muziek die nog nooit eerder te horen was op aarde!

De intromuziek met zang van Jeffrey Zuhdy werd op tientallen fora met groot enthousiasme ontvangen.

Ieder karakter in de game kreeg zijn eigen muziekset: Yuri the Spacemonkey kreeg een Russische propaganda track met zelf ingezongen Russisch koor (fonetisch en met de prachtige strijdtekst 'Ik wil een koekje'). Leon Chameleon kreeg een hijgerige Franse seksplaat, Clunk een metaltrack, etc. Al die tracks zijn weer verwerkt in de ingame muziek. Afhankelijk van met welk karakter je speelt en hoe goed je speelt verandert de muziek tijdens het spelen.

Game ontwikkeld door Ronimo.

Luister (en koop!) onze soundtrack hier!

Alle services op een rij

Muziekcompositie

We zijn muzikale verhalenvertellers. Of het nu om grootse orkestrale gebaren gaat of ingetogen soundscapes: onze muziek vertelt jouw verhaal.

Lees meer

Sounddesign

Hoe klinkt een stad bij nacht, een buitenaards bos, de motor van een Ford GT uit 1969? Bij SonicPicnic bouwen we hele werelden van geluid.

Lees meer

Audiopost­productie

Geluidseffecten, stem, muziek: In onze perfect uitgeruste studio’s brengen we alles bij elkaar tot een oorstrelende mix.

Lees meer

Voice-overs

Met veel ervaring, strakke regie, een groot stemmenbestand en een fijne, informele sfeer zorgen we voor de perfecte take.

Lees meer

Audioconcepten

Goed geluid maken is één ding. Maar erover nadenken begint al veel eerder. Wij weten hoe je met geluid een wezenlijk verschil maakt.

Lees meer

Audio-implementatie

We zorgen dat ons geluid zo goed mogelijk klinkt in je game, app of installatie. Geen technische uitdaging is ons te gek.

Lees meer