Blightbound

Donkere soundscapes en dreigende atmosferen

Een donkere en stijlvolle online multiplayer dungeon crawler ontwikkeld door Ronimo Games en uitgegeven door Devolver Digital. Te spelen, met crossplay, op PC, PS4 en Xbox One.

De wereld is in gevaar. Decennia geleden heeft een groep legendarische strijders de gevreesde Shadow Titan na een lange en woeste strijd afgeslacht, maar hun overwinningsroes duurde niet lang. De ware bedoelingen van de Shadow Titan manifesteerden zich toen uit zijn gebroken bolster de Blight begon te stromen; een corrumperende mist die elk levend wezen dat er aan bloot wordt gesteld ten kwade verandert.

In Blightbound wordt drie helden opgedragen van hun toevluchtsoord hoog op een berg af te dalen om de gruwel van de Blight onder ogen te zien en uiteindelijk het hoofd te bieden.

Wij maakten de muziek, geluidseffecten en stemmen voor deze epische game.

Luister (en koop!) onze soundtrack hier!

Alle services op een rij

Muziekcompositie

We zijn muzikale verhalenvertellers. Of het nu om grootse orkestrale gebaren gaat of ingetogen soundscapes: onze muziek vertelt jouw verhaal.

Lees meer

Sounddesign

Hoe klinkt een stad bij nacht, een buitenaards bos, de motor van een Ford GT uit 1969? Bij SonicPicnic bouwen we hele werelden van geluid.

Lees meer

Audiopost­productie

Geluidseffecten, stem, muziek: In onze perfect uitgeruste studio’s brengen we alles bij elkaar tot een oorstrelende mix.

Lees meer

Voice-overs

Met veel ervaring, strakke regie, een groot stemmenbestand en een fijne, informele sfeer zorgen we voor de perfecte take.

Lees meer

Audioconcepten

Goed geluid maken is één ding. Maar erover nadenken begint al veel eerder. Wij weten hoe je met geluid een wezenlijk verschil maakt.

Lees meer

Audio-implementatie

We zorgen dat ons geluid zo goed mogelijk klinkt in je game, app of installatie. Geen technische uitdaging is ons te gek.

Lees meer