Cut the Rope 3

Apple Arcade

Nadat we eerder al met veel plezier Cut the Rope Remastered hebben voorzien van muziek en soundeffects is het nu tijd voor Cut the Rope 3.

In dit nieuwe avontuur krijgt Om Nom hulp van zijn zoontje Nibble Nom om de puzzels op te lossen en zoveel mogelijk sterren en Nommies te verzamelen.

Wij maakten alle muziek en soundeffects in de typische lichte en vrolijke Cut the Rope stijl. Ook verzorgden we de stemmen van Om Nom en Nibble Nom en namen de de audio-implementatie voor onze rekening. De game is te spelen via Apple Arcade.

Gemaakt in opdracht van Paladin en ZeptoLab.

Bekijk hieronder ook de release trailer:

Alle services op een rij

Muziekcompositie

We zijn muzikale verhalenvertellers. Of het nu om grootse orkestrale gebaren gaat of ingetogen soundscapes: onze muziek vertelt jouw verhaal.

Lees meer

Sounddesign

Hoe klinkt een stad bij nacht, een buitenaards bos, de motor van een Ford GT uit 1969? Bij SonicPicnic bouwen we hele werelden van geluid.

Lees meer

Audiopost­productie

Geluidseffecten, stem, muziek: In onze perfect uitgeruste studio’s brengen we alles bij elkaar tot een oorstrelende mix.

Lees meer

Voice-overs

Met veel ervaring, strakke regie, een groot stemmenbestand en een fijne, informele sfeer zorgen we voor de perfecte take.

Lees meer

Audioconcepten

Goed geluid maken is één ding. Maar erover nadenken begint al veel eerder. Wij weten hoe je met geluid een wezenlijk verschil maakt.

Lees meer

Audio-implementatie

We zorgen dat ons geluid zo goed mogelijk klinkt in je game, app of installatie. Geen technische uitdaging is ons te gek.

Lees meer