Cut the Rope Remastered

Een klassieker met een nieuwe sound

Om Nom is terug in deze glorieuze 3D remaster van de legendarische Cut the Rope puzzle game. Cut the Rope Remastered bevat een mix van splinternieuwe levels gecombineerd met de geremasterde levels uit eerdere afleveringen van de serie. Met nieuwe thema's, nog meer vrolijkheid en altijd in de bekende Cut the Rope stijl, maar dan in een nieuw jasje.

Met veel plezier maakten we, in opdracht van Paladin voor Zeptolab en Apple, voor deze game alle muziek , geluidseffecten en stemmen en implementeerden we alle audio.

Nu te vinden in de App Store en op Apple Arcade.

Bekijk meer ingame beelden hier:

Alle services op een rij

Muziekcompositie

We zijn muzikale verhalenvertellers. Of het nu om grootse orkestrale gebaren gaat of ingetogen soundscapes: onze muziek vertelt jouw verhaal.

Lees meer

Sounddesign

Hoe klinkt een stad bij nacht, een buitenaards bos, de motor van een Ford GT uit 1969? Bij SonicPicnic bouwen we hele werelden van geluid.

Lees meer

Audiopost­productie

Geluidseffecten, stem, muziek: In onze perfect uitgeruste studio’s brengen we alles bij elkaar tot een oorstrelende mix.

Lees meer

Voice-overs

Met veel ervaring, strakke regie, een groot stemmenbestand en een fijne, informele sfeer zorgen we voor de perfecte take.

Lees meer

Audioconcepten

Goed geluid maken is één ding. Maar erover nadenken begint al veel eerder. Wij weten hoe je met geluid een wezenlijk verschil maakt.

Lees meer

Audio-implementatie

We zorgen dat ons geluid zo goed mogelijk klinkt in je game, app of installatie. Geen technische uitdaging is ons te gek.

Lees meer