Dawncaster – Masks of Misery

Het geluid van de duisternis

Dawncaster is een RPG Cardventure gemaakt door Wanderlost die het klassieke RPG-genre combineert met moderne roguelike-games. Bouw aan je karakter in een rijke wereld vol verhalen en locaties om te verkennen. Speel slim en strategisch in deze uitdagende kaartgame!
We hebben 3 nieuwe sfeervolle tracks gecomponeerd voor de nieuwe uitbreiding "Masks of Misery" die bijdragen aan de obscure en mysterieuze locaties in de game: Vesparin Mansion, The Isle of Talos en The Godscare Wastes.

We couldn’t be happier with the result and your insights in improving the immersive experience!

Rick van der Wal - CEO Wanderlost

Alle services op een rij

Muziekcompositie

We zijn muzikale verhalenvertellers. Of het nu om grootse orkestrale gebaren gaat of ingetogen soundscapes: onze muziek vertelt jouw verhaal.

Lees meer

Sounddesign

Hoe klinkt een stad bij nacht, een buitenaards bos, de motor van een Ford GT uit 1969? Bij SonicPicnic bouwen we hele werelden van geluid.

Lees meer

Audiopost­productie

Geluidseffecten, stem, muziek: In onze perfect uitgeruste studio’s brengen we alles bij elkaar tot een oorstrelende mix.

Lees meer

Voice-overs

Met veel ervaring, strakke regie, een groot stemmenbestand en een fijne, informele sfeer zorgen we voor de perfecte take.

Lees meer

Audioconcepten

Goed geluid maken is één ding. Maar erover nadenken begint al veel eerder. Wij weten hoe je met geluid een wezenlijk verschil maakt.

Lees meer

Audio-implementatie

We zorgen dat ons geluid zo goed mogelijk klinkt in je game, app of installatie. Geen technische uitdaging is ons te gek.

Lees meer