Digidentity – eHerkenning

Klankidentiteit voor een identificatieservice

Met eHerkenning kan een bedrijf veilig inloggen bij diensten van de overheid. Digidentity maakt het makkelijk om als bedrijf een eHerkenning account aan te maken. Deze film gemaakt door Studio Mals laat zien hoe dat in zijn werkt gaat. Wij maakten een soundtrack die het net nog even soepeler laat verlopen. Ook verzorgden we de sound effects, voice-over casting en opname en de mixage.

Bureau: Total Design
Client: Digidentity
Production: Shop Around
Direction: Studio Mals
Set Design + Craft: Studio Mals
D.O.P.: Set Reset Films
Post, Animation + Color: Set Reset Films
Music, Sound Design: SonicPicnic
Voice Over-Recording + Audio Postproduction: SonicPicnic
Voice Over: Sophie Hoeberechts
Talent: Adrianus Kundert, Turner the Dog

Ook leuk om te zien, Behind the Scenes:

Alle services op een rij

Muziekcompositie

We zijn muzikale verhalenvertellers. Of het nu om grootse orkestrale gebaren gaat of ingetogen soundscapes: onze muziek vertelt jouw verhaal.

Lees meer

Sounddesign

Hoe klinkt een stad bij nacht, een buitenaards bos, de motor van een Ford GT uit 1969? Bij SonicPicnic bouwen we hele werelden van geluid.

Lees meer

Audiopost­productie

Geluidseffecten, stem, muziek: In onze perfect uitgeruste studio’s brengen we alles bij elkaar tot een oorstrelende mix.

Lees meer

Voice-overs

Met veel ervaring, strakke regie, een groot stemmenbestand en een fijne, informele sfeer zorgen we voor de perfecte take.

Lees meer

Audioconcepten

Goed geluid maken is één ding. Maar erover nadenken begint al veel eerder. Wij weten hoe je met geluid een wezenlijk verschil maakt.

Lees meer

Audio-implementatie

We zorgen dat ons geluid zo goed mogelijk klinkt in je game, app of installatie. Geen technische uitdaging is ons te gek.

Lees meer