Echte Rotterdammers

Echte Rotterdammers stelt de vraag: Wat maakt iemand een echte Rotterdammer? Deze expositie in voormalig pakhuis Las Palmas combineert diverse vormen van oude en hedendaagse kunst in allerlei vormen.

Studio Analoog maakte een animatie met de hulp van honderden schoolkinderen uit Rotterdam. De animatie wordt vertoond op een groot scherm op een centrale plek in de expositieruimte.

SonicPicnic verzorgde al het sound design, gebruik makend van veel herkenbare typisch Rotterdamse stadsgeluiden en vertelt daarmee het verhaal van een levendige, diverse metropool.

Alle services op een rij

Muziekcompositie

We blinken uit in veel verschillende stijlen en genres. Onze muziek geeft jouw verhaal de gelaagdheid en energie die het verdient.

Lees meer

Sounddesign

Wat je ook verzint, wij geven het een unieke klank en ontwerpen werelden van geluid.

Lees meer

Audiopostproductie

Geluid, stem, muziek: in de mix voegen we het samen tot een oorstrelend geheel. In onze perfect uitgeruste studio’s kan (bijna) alles.

Lees meer

Voice-overs

Met veel ervaring, strakke regie, een groot stemmenbestand en altijd een fijne samenwerking zorgen we voor de perfecte take.

Lees meer

Audioconcepten

Goed geluid maken is één ding. Maar erover nadenken begint al veel eerder. Wij weten hoe je met geluid een wezenlijk verschil maakt.

Lees meer

Audio-implementatie

We zorgen dat ons geluid zo goed mogelijk klinkt in je game, app of installatie. Geen technische uitdaging is ons te gek.

Lees meer