Eye trap IFFR

Muziek voor de Maas

SonicPicnic deed mee aan het project Eyetrap : het uitzicht over de Maas vanuit de Cruiseterminal als levende film, geregisseerd door beeldend kunstenaar Germaine Kruip, verklankt door de composities van 10 componisten, live uitgevoerd door het Metropole orkest.

De bijdrage van SonicPicnic had de titel ‘Langzaamheid’. In trage golven glijdt de tijd en het water van de Maas voorbij en over die golven schitteren ontelbaar veel kleine patronen die in en over elkaar tuimelen terwijl het stuk opbouwt naar een climax.

Eyetrap was eenmalig te zien en te horen tijdens het Internationaal Film Festival Rotterdam 2012 in de Cruise Terminal van Rotterdam.

Een initiatief van het MiMM, Germaine Kruip, het IFFR en het Metropole orkest.

Alle services op een rij

Muziekcompositie

We zijn muzikale verhalenvertellers. Of het nu om grootse orkestrale gebaren gaat of ingetogen soundscapes: onze muziek vertelt jouw verhaal.

Lees meer

Sounddesign

Hoe klinkt een stad bij nacht, een buitenaards bos, de motor van een Ford GT uit 1969? Bij SonicPicnic bouwen we hele werelden van geluid.

Lees meer

Audiopost­productie

Geluidseffecten, stem, muziek: In onze perfect uitgeruste studio’s brengen we alles bij elkaar tot een oorstrelende mix.

Lees meer

Voice-overs

Met veel ervaring, strakke regie, een groot stemmenbestand en een fijne, informele sfeer zorgen we voor de perfecte take.

Lees meer

Audioconcepten

Goed geluid maken is één ding. Maar erover nadenken begint al veel eerder. Wij weten hoe je met geluid een wezenlijk verschil maakt.

Lees meer

Audio-implementatie

We zorgen dat ons geluid zo goed mogelijk klinkt in je game, app of installatie. Geen technische uitdaging is ons te gek.

Lees meer