Futuretarians

Experiment met kleur en stem

In opdracht van FX Agency creëerden we een dynamische multi-channel soundscape voor de entree van het Net Positive Dinner.
Het Net Positive Dinner is een initiatief van onder andere Deloitte, om onder beslissers in de voedselindustrie meer bewustwording en discussie te ontketenen met betrekking tot duurzaamheid.
Het bronmateriaal van onze soundscape bestaat uit niets anders dan de flarden tekst die op grote billboards langs de wanden van de entree waren te zien, ingesproken door Denise Stahlie Rivera, resulterend in een gelaagd, abstract, soms ritmisch, soms harmonisch klanklandschap – waarin de boodschap van het evenement steeds weer boven komt drijven.
Door de combinatie van gekleurd licht en gekleurde letters werden telkens andere uitspraken zichtbaar op de billboards. De soundscape, gemixt voor een vierkanaals speakersetup, speciaal ontworpen voor de locatie, veranderde mee met de uitspraken, waardoor de bezoekers in steeds nieuwe licht- en klanksferen werden ondergedompeld.

Alle services op een rij

Muziekcompositie

We zijn muzikale verhalenvertellers. Of het nu om grootse orkestrale gebaren gaat of ingetogen soundscapes: onze muziek vertelt jouw verhaal.

Lees meer

Sounddesign

Hoe klinkt een stad bij nacht, een buitenaards bos, de motor van een Ford GT uit 1969? Bij SonicPicnic bouwen we hele werelden van geluid.

Lees meer

Audiopost­productie

Geluidseffecten, stem, muziek: In onze perfect uitgeruste studio’s brengen we alles bij elkaar tot een oorstrelende mix.

Lees meer

Voice-overs

Met veel ervaring, strakke regie, een groot stemmenbestand en een fijne, informele sfeer zorgen we voor de perfecte take.

Lees meer

Audioconcepten

Goed geluid maken is één ding. Maar erover nadenken begint al veel eerder. Wij weten hoe je met geluid een wezenlijk verschil maakt.

Lees meer

Audio-implementatie

We zorgen dat ons geluid zo goed mogelijk klinkt in je game, app of installatie. Geen technische uitdaging is ons te gek.

Lees meer