Horizon Zero Dawn

Sounddesign voor een episch avontuur

We hebben een bijdrage geleverd aan de sounddesign en audio-implementatie voor Horizon Zero Dawn, de PS4 titel van Guerrilla Games. We hebben in-house gewerkt met een getalenteerd team van audiodesigners en artists, en hebben zo ook de krachtige Decima Engine leren kennen waarop de game draait.

Horizon Zero Dawn is de grootste mediaproductie in de Nederlandse geschiedenis en we zijn trots om een onderdeel te zijn van de menselijke machine die deze game mogelijk heeft gemaakt!

De eerste samenwerking met Guerilla Games aan Horizon: Zero Dawn beviel aan beide kanten zo goed dat we weer mee konden werken met het sound design team aan nieuwe audio content en implementatie van deze audio in de DLC The Frozen Wilds.

Alle services op een rij

Muziekcompositie

We zijn muzikale verhalenvertellers. Of het nu om grootse orkestrale gebaren gaat of ingetogen soundscapes: onze muziek vertelt jouw verhaal.

Lees meer

Sounddesign

Hoe klinkt een stad bij nacht, een buitenaards bos, de motor van een Ford GT uit 1969? Bij SonicPicnic bouwen we hele werelden van geluid.

Lees meer

Audiopost­productie

Geluidseffecten, stem, muziek: In onze perfect uitgeruste studio’s brengen we alles bij elkaar tot een oorstrelende mix.

Lees meer

Voice-overs

Met veel ervaring, strakke regie, een groot stemmenbestand en een fijne, informele sfeer zorgen we voor de perfecte take.

Lees meer

Audioconcepten

Goed geluid maken is één ding. Maar erover nadenken begint al veel eerder. Wij weten hoe je met geluid een wezenlijk verschil maakt.

Lees meer

Audio-implementatie

We zorgen dat ons geluid zo goed mogelijk klinkt in je game, app of installatie. Geen technische uitdaging is ons te gek.

Lees meer