Into D’mentia

Into D'mentia is een bijzonder project met de bedoeling mensen bewust te maken hoe lastig en verwarrend het leven kan zijn wanneer je lijdt aan dementie.

Je bent een hoofdrolspeler in een interactief verhaal waarin je de eerste tekenen van dement worden ervaart. Door gebruik te maken van video, interactieve touchscreens, light en geluid, krijg je een indringende inkijk van hoe het voelt om de controle te verliezen over de dagelijkse gang van zaken.

Dit project is gerealiseerd door IJsfontein. SonicPicnic maakte alle geluiden die te horen zijn tijdens deze experience. Meerdere speakers zijn onzichtbaar ingebouwd in de ruimte, daarnaast draag je zelf nog een tuigje met draagbare speakers van waaruit je innerlijke stem klinkt. Deze installatie reist langs zorgcentra door het hele land.

Alle services op een rij

Muziekcompositie

We blinken uit in veel verschillende stijlen en genres. Onze muziek geeft jouw verhaal de gelaagdheid en energie die het verdient.

Lees meer

Sounddesign

Wat je ook verzint, wij geven het een unieke klank en ontwerpen werelden van geluid.

Lees meer

Audiopostproductie

Geluid, stem, muziek: in de mix voegen we het samen tot een oorstrelend geheel. In onze perfect uitgeruste studio’s kan (bijna) alles.

Lees meer

Voice-overs

Met veel ervaring, strakke regie, een groot stemmenbestand en altijd een fijne samenwerking zorgen we voor de perfecte take.

Lees meer

Audioconcepten

Goed geluid maken is één ding. Maar erover nadenken begint al veel eerder. Wij weten hoe je met geluid een wezenlijk verschil maakt.

Lees meer

Audio-implementatie

We zorgen dat ons geluid zo goed mogelijk klinkt in je game, app of installatie. Geen technische uitdaging is ons te gek.

Lees meer