Into D’mentia

Het geluid van een innerlijke wereld

Into D'mentia is een bijzonder project met de bedoeling mensen bewust te maken hoe lastig en verwarrend het leven kan zijn wanneer je lijdt aan dementie.

Je bent een hoofdrolspeler in een interactief verhaal waarin je de eerste tekenen van dement worden ervaart. Door gebruik te maken van video, interactieve touchscreens, light en geluid, krijg je een indringende inkijk in hoe het voelt om de controle te verliezen over de dagelijkse gang van zaken.

Dit project is gerealiseerd door IJsfontein. SonicPicnic maakte alle geluiden die te horen zijn tijdens deze experience. Meerdere speakers zijn onzichtbaar ingebouwd in de ruimte, daarnaast draag je zelf nog een tuigje met draagbare speakers van waaruit je innerlijke stem klinkt. Deze installatie reist langs zorgcentra door het hele land.

Alle services op een rij

Muziekcompositie

We zijn muzikale verhalenvertellers. Of het nu om grootse orkestrale gebaren gaat of ingetogen soundscapes: onze muziek vertelt jouw verhaal.

Lees meer

Sounddesign

Hoe klinkt een stad bij nacht, een buitenaards bos, de motor van een Ford GT uit 1969? Bij SonicPicnic bouwen we hele werelden van geluid.

Lees meer

Audiopost­productie

Geluidseffecten, stem, muziek: In onze perfect uitgeruste studio’s brengen we alles bij elkaar tot een oorstrelende mix.

Lees meer

Voice-overs

Met veel ervaring, strakke regie, een groot stemmenbestand en een fijne, informele sfeer zorgen we voor de perfecte take.

Lees meer

Audioconcepten

Goed geluid maken is één ding. Maar erover nadenken begint al veel eerder. Wij weten hoe je met geluid een wezenlijk verschil maakt.

Lees meer

Audio-implementatie

We zorgen dat ons geluid zo goed mogelijk klinkt in je game, app of installatie. Geen technische uitdaging is ons te gek.

Lees meer