Kamp Amersfoort VR Experience

Muziek en sounddesign voor een indrukwekkende ervaring

Kamp Amersfoort was een gruwelijke locatie tijdens de Tweede Wereldoorlog. Nu is het een plek om de overledenen te herdenken en om te reflecteren. Kunnen we de bezoekers informeren en hen bewust maken van hun morele keuzes door middel van virtual reality?

YiPP creëerde een intense interactieve VR ervaring die geschikt is voor groepen. In dit concept van Maike Olij en Tinker imagineers ervaren bezoekers hoe lastig het is om levensveranderende keuzes te moeten maken. Hoe ga je om met druk van collega's, autoriteit, vertrouwen en de (on)beschikbaarheid van betrouwbare informatie?

We produceerden muziek en sounddesign die de spanning en de urgentie van deze ervaring versterken en die tegelijkertijd genoeg ruimte laten om na te denken over de keuzes die je moet maken.

Alle services op een rij

Muziekcompositie

We zijn muzikale verhalenvertellers. Of het nu om grootse orkestrale gebaren gaat of ingetogen soundscapes: onze muziek vertelt jouw verhaal.

Lees meer

Sounddesign

Hoe klinkt een stad bij nacht, een buitenaards bos, de motor van een Ford GT uit 1969? Bij SonicPicnic bouwen we hele werelden van geluid.

Lees meer

Audiopost­productie

Geluidseffecten, stem, muziek: In onze perfect uitgeruste studio’s brengen we alles bij elkaar tot een oorstrelende mix.

Lees meer

Voice-overs

Met veel ervaring, strakke regie, een groot stemmenbestand en een fijne, informele sfeer zorgen we voor de perfecte take.

Lees meer

Audioconcepten

Goed geluid maken is één ding. Maar erover nadenken begint al veel eerder. Wij weten hoe je met geluid een wezenlijk verschil maakt.

Lees meer

Audio-implementatie

We zorgen dat ons geluid zo goed mogelijk klinkt in je game, app of installatie. Geen technische uitdaging is ons te gek.

Lees meer