KPN Digital Dutch Xperience

Inspirerend en zakelijk

KPN biedt haar zakelijke klanten een uniek inzicht in digitale transformatie met de KPN Digital Dutch Xperience. De ervaring bestaat onder meer uit een interactieve presentatie die bezoekers inspireert door hen samen te laten werken en zo uitvoerbare en tastbare oplossingen te creëren voor digitale uitdagingen.

Voor deze interactieve presentatie, die onder meer bestaat uit 3 multiplayer games en een quiz, maakten wij alle geluiden en muziek. De soundtrack moest bemoedigend en ondersteunend klinken maar ook bescheiden zijn om zo genoeg ruimte en openheid te laten voor overleg en creativiteit van de deelnemers.

In opdracht van Yipp.

Alle services op een rij

Muziekcompositie

We zijn muzikale verhalenvertellers. Of het nu om grootse orkestrale gebaren gaat of ingetogen soundscapes: onze muziek vertelt jouw verhaal.

Lees meer

Sounddesign

Hoe klinkt een stad bij nacht, een buitenaards bos, de motor van een Ford GT uit 1969? Bij SonicPicnic bouwen we hele werelden van geluid.

Lees meer

Audiopost­productie

Geluidseffecten, stem, muziek: In onze perfect uitgeruste studio’s brengen we alles bij elkaar tot een oorstrelende mix.

Lees meer

Voice-overs

Met veel ervaring, strakke regie, een groot stemmenbestand en een fijne, informele sfeer zorgen we voor de perfecte take.

Lees meer

Audioconcepten

Goed geluid maken is één ding. Maar erover nadenken begint al veel eerder. Wij weten hoe je met geluid een wezenlijk verschil maakt.

Lees meer

Audio-implementatie

We zorgen dat ons geluid zo goed mogelijk klinkt in je game, app of installatie. Geen technische uitdaging is ons te gek.

Lees meer