Landfall

De klanken van een futuristisch slagveld

Landfall is een tactische actiegame, exclusief voor Oculus Rift gecreëerd door Force Field.
Spelers spelen zowel in 3rd person als 1st person op een futuristisch slagveld, terwijl ze in de huid kruipen van de bevelhebber van een groep strijders. Ze gebruiken hun wapens en vaardigheden en besturen gigantische wandelende gevechtsmachines in hun strijd om de overwinning in een overweldigende VR ervaring.

Wij componeerden de muziek voor de game en de trailers.

Alle services op een rij

Muziekcompositie

We zijn muzikale verhalenvertellers. Of het nu om grootse orkestrale gebaren gaat of ingetogen soundscapes: onze muziek vertelt jouw verhaal.

Lees meer

Sounddesign

Hoe klinkt een stad bij nacht, een buitenaards bos, de motor van een Ford GT uit 1969? Bij SonicPicnic bouwen we hele werelden van geluid.

Lees meer

Audiopost­productie

Geluidseffecten, stem, muziek: In onze perfect uitgeruste studio’s brengen we alles bij elkaar tot een oorstrelende mix.

Lees meer

Voice-overs

Met veel ervaring, strakke regie, een groot stemmenbestand en een fijne, informele sfeer zorgen we voor de perfecte take.

Lees meer

Audioconcepten

Goed geluid maken is één ding. Maar erover nadenken begint al veel eerder. Wij weten hoe je met geluid een wezenlijk verschil maakt.

Lees meer

Audio-implementatie

We zorgen dat ons geluid zo goed mogelijk klinkt in je game, app of installatie. Geen technische uitdaging is ons te gek.

Lees meer