Lights on Van Eyck

Sounddesign voor een audiovisueel spektakel

Lights on Van Eyck is een unieke licht- en geluidservaring en een ode aan de meesterschilder Jan Van Eyck.
In de majestueuze Sint-Niklaaskerk in Gent word je in de wereld van zijn prachtige werken getrokken door het gebruik van geprojecteerde beelden, licht, robotica en natuurlijk muziek en geluid!

Wij hadden de eer het sounddesign van deze spectaculaire ervaring te mogen verzorgen in samenwerking met de robotica-expert Bert Van Remoortel en animator Marcus Driessen.

Bekijk de video hieronder voor meer toelichting:

Voor meer informatie bezoek lightsonvaneyck.be.

Alle services op een rij

Muziekcompositie

We zijn muzikale verhalenvertellers. Of het nu om grootse orkestrale gebaren gaat of ingetogen soundscapes: onze muziek vertelt jouw verhaal.

Lees meer

Sounddesign

Hoe klinkt een stad bij nacht, een buitenaards bos, de motor van een Ford GT uit 1969? Bij SonicPicnic bouwen we hele werelden van geluid.

Lees meer

Audiopost­productie

Geluidseffecten, stem, muziek: In onze perfect uitgeruste studio’s brengen we alles bij elkaar tot een oorstrelende mix.

Lees meer

Voice-overs

Met veel ervaring, strakke regie, een groot stemmenbestand en een fijne, informele sfeer zorgen we voor de perfecte take.

Lees meer

Audioconcepten

Goed geluid maken is één ding. Maar erover nadenken begint al veel eerder. Wij weten hoe je met geluid een wezenlijk verschil maakt.

Lees meer

Audio-implementatie

We zorgen dat ons geluid zo goed mogelijk klinkt in je game, app of installatie. Geen technische uitdaging is ons te gek.

Lees meer