Marinemuseum – Cold Storm

Klanken van robuuste techniek en ruwe elementen

Stap aan boord van de Hr.Ms. De Ruyter. Samen met andere bezoekers stap je in de rol van radarcontroller, roerganger of wapencontroller en ervaar je hoe het was om tijdens de koude oorlog te werken aan een NAVO missie. Doe je uiterste best om een aanval af te wenden!
Wij maakten het geluidsontwerp voor deze immersieve experience; we ontwierpen alle geluiden voor de verschillende game-onderdelen en functies op de brug, verzorgden het totale meerkanaalsgeluid en de audio-implementatie ervan in het originele brughuis van dit marinefregat. Ook namen wij alle stemmen op.
Ronkende motoren, biepende radars, klaterende golven en grof geschut dragen bij aan een heftige ervaring die je niet snel zult vergeten!

In opdracht van Ijsfontein.

Alle services op een rij

Muziekcompositie

We zijn muzikale verhalenvertellers. Of het nu om grootse orkestrale gebaren gaat of ingetogen soundscapes: onze muziek vertelt jouw verhaal.

Lees meer

Sounddesign

Hoe klinkt een stad bij nacht, een buitenaards bos, de motor van een Ford GT uit 1969? Bij SonicPicnic bouwen we hele werelden van geluid.

Lees meer

Audiopost­productie

Geluidseffecten, stem, muziek: In onze perfect uitgeruste studio’s brengen we alles bij elkaar tot een oorstrelende mix.

Lees meer

Voice-overs

Met veel ervaring, strakke regie, een groot stemmenbestand en een fijne, informele sfeer zorgen we voor de perfecte take.

Lees meer

Audioconcepten

Goed geluid maken is één ding. Maar erover nadenken begint al veel eerder. Wij weten hoe je met geluid een wezenlijk verschil maakt.

Lees meer

Audio-implementatie

We zorgen dat ons geluid zo goed mogelijk klinkt in je game, app of installatie. Geen technische uitdaging is ons te gek.

Lees meer