Hier is het gebeurd

Muziek om even bij stil te houden

Hier is het gebeurd | 50 plekken uit de bezettingstijd om bij stil te staan

Hier is het gebeurd is een bijzonder project, bestaande uit een boek en een vijfdelige podcastserie, uitgegeven door WBooks. In het boek beschrijft historicus Ad van Liempt 50 historische plekken uit de Tweede Wereldoorlog. Landschapsfotograaf Rolf Baas brengt plaatsen van herinnering in beeld.
De vijfdelige podcastserie behorend bij het boek is gepresenteerd door Margriet Vroomans. SonicPicnic componeerde in opdracht van Hiro en WBooks de muziek voor de serie.

Hierboven is de trailer van de podcastserie te beluisteren.
Luister de gehele serie op Spotify of Apple Podcasts

Alle services op een rij

Muziekcompositie

We zijn muzikale verhalenvertellers. Of het nu om grootse orkestrale gebaren gaat of ingetogen soundscapes: onze muziek vertelt jouw verhaal.

Lees meer

Sounddesign

Hoe klinkt een stad bij nacht, een buitenaards bos, de motor van een Ford GT uit 1969? Bij SonicPicnic bouwen we hele werelden van geluid.

Lees meer

Audiopost­productie

Geluidseffecten, stem, muziek: In onze perfect uitgeruste studio’s brengen we alles bij elkaar tot een oorstrelende mix.

Lees meer

Voice-overs

Met veel ervaring, strakke regie, een groot stemmenbestand en een fijne, informele sfeer zorgen we voor de perfecte take.

Lees meer

Audioconcepten

Goed geluid maken is één ding. Maar erover nadenken begint al veel eerder. Wij weten hoe je met geluid een wezenlijk verschil maakt.

Lees meer

Audio-implementatie

We zorgen dat ons geluid zo goed mogelijk klinkt in je game, app of installatie. Geen technische uitdaging is ons te gek.

Lees meer