Naturalis – De Verleiding

Verlokkende klanken

Het nieuwe Naturalis Biodiversity Center is in 2019 geopend. De tentoonstelling "De Verleiding" vertelt het verhaal van de voorplanting bij mens en dier. Wat komt er allemaal bij kijken, hoe gaat dat in zijn werk en wat is het resultaat?

Voor een aantal van de interactieve installaties, ontwikkeld door YiPP, verzorgden wij het geluidsontwerp en de muziekcompositie en -productie.
Zo is er onder andere een racegame waarin je spermacellen naar de baarmoeder leidt, leer je over de rol van de vrouwelijke eend in het paringsproces door middel van een flipperkast en maak je je eigen paringsdans tijdens een interactieve dansgame!

Alle services op een rij

Muziekcompositie

We zijn muzikale verhalenvertellers. Of het nu om grootse orkestrale gebaren gaat of ingetogen soundscapes: onze muziek vertelt jouw verhaal.

Lees meer

Sounddesign

Hoe klinkt een stad bij nacht, een buitenaards bos, de motor van een Ford GT uit 1969? Bij SonicPicnic bouwen we hele werelden van geluid.

Lees meer

Audiopost­productie

Geluidseffecten, stem, muziek: In onze perfect uitgeruste studio’s brengen we alles bij elkaar tot een oorstrelende mix.

Lees meer

Voice-overs

Met veel ervaring, strakke regie, een groot stemmenbestand en een fijne, informele sfeer zorgen we voor de perfecte take.

Lees meer

Audioconcepten

Goed geluid maken is één ding. Maar erover nadenken begint al veel eerder. Wij weten hoe je met geluid een wezenlijk verschil maakt.

Lees meer

Audio-implementatie

We zorgen dat ons geluid zo goed mogelijk klinkt in je game, app of installatie. Geen technische uitdaging is ons te gek.

Lees meer