Philips TV meets B&W

Op naar Abbey Road

De technici van Philips TV kwamen samen met de technici van Bower & Wilkins om samen een televisie te ontwikkelen die net zo glorieus klinkt als dat hij eruit ziet.

Rod White, Global Head of Design bij Philips TV, ging op een inspirerende reis door Europa. Hij ontmoette de audio experts van Bowers & Wilkins en werkte met hen samen aan een geheim project. Nu is het tijd om hun creatie te tonen aan de wereld...

SonicPicnic creëerde het geluid en muziek voor deze showcase annex mini-documentaire. We reisden met de crew mee naar Abbey Road Studios, een van de meest heilige plekken op aarde voor elke pop artiest, om hier de soundtrack voor de film op te nemen. En zelfs in beeld was er een kleine rol voor ons weggelegd...

In opdracht van Weber-Shandwick
Regie en productie door Paul ten Broeke en Cemile Ozsoy

Alle services op een rij

Muziekcompositie

We zijn muzikale verhalenvertellers. Of het nu om grootse orkestrale gebaren gaat of ingetogen soundscapes: onze muziek vertelt jouw verhaal.

Lees meer

Sounddesign

Hoe klinkt een stad bij nacht, een buitenaards bos, de motor van een Ford GT uit 1969? Bij SonicPicnic bouwen we hele werelden van geluid.

Lees meer

Audiopost­productie

Geluidseffecten, stem, muziek: In onze perfect uitgeruste studio’s brengen we alles bij elkaar tot een oorstrelende mix.

Lees meer

Voice-overs

Met veel ervaring, strakke regie, een groot stemmenbestand en een fijne, informele sfeer zorgen we voor de perfecte take.

Lees meer

Audioconcepten

Goed geluid maken is één ding. Maar erover nadenken begint al veel eerder. Wij weten hoe je met geluid een wezenlijk verschil maakt.

Lees meer

Audio-implementatie

We zorgen dat ons geluid zo goed mogelijk klinkt in je game, app of installatie. Geen technische uitdaging is ons te gek.

Lees meer