Philips TV meets Georg Jensen

Een samensmelting van stijlen

Rod White, Global Head of Design bij Philips TV, ging op een inspirerende reis door Europa. Hij ontmoette het iconische Deense designmerk Georg Jensen en werkte met hen samen aan een geheim project. Nu is het tijd om hun creatie te tonen aan de wereld...

SonicPicnic creëerde het geluid en de muziek voor deze showcase annex mini-documentaire, een subtiele soundscape, balancerend tussen muziek en atmosfeer, die perfect aansluit bij de adembenemende Schotse en Deense landschappen.

In opdracht van Weber-Shandwick
Regie en productie door Paul ten Broeke en Cemile Ozsoy

Alle services op een rij

Muziekcompositie

We zijn muzikale verhalenvertellers. Of het nu om grootse orkestrale gebaren gaat of ingetogen soundscapes: onze muziek vertelt jouw verhaal.

Lees meer

Sounddesign

Hoe klinkt een stad bij nacht, een buitenaards bos, de motor van een Ford GT uit 1969? Bij SonicPicnic bouwen we hele werelden van geluid.

Lees meer

Audiopost­productie

Geluidseffecten, stem, muziek: In onze perfect uitgeruste studio’s brengen we alles bij elkaar tot een oorstrelende mix.

Lees meer

Voice-overs

Met veel ervaring, strakke regie, een groot stemmenbestand en een fijne, informele sfeer zorgen we voor de perfecte take.

Lees meer

Audioconcepten

Goed geluid maken is één ding. Maar erover nadenken begint al veel eerder. Wij weten hoe je met geluid een wezenlijk verschil maakt.

Lees meer

Audio-implementatie

We zorgen dat ons geluid zo goed mogelijk klinkt in je game, app of installatie. Geen technische uitdaging is ons te gek.

Lees meer