Remembering Prototype

SonicPicnic heeft zijn krachten gebundeld met Monobanda om een artistieke game te maken: Remembering. De game is een ontdekkingstocht door een abstracte, dromerige wereld die grotendeels uit klank is opgebouwd.

Geluid is een belangrijke pijler voorde game. Dynamische soundscapes worden gecombineerd met minimale visuals, die de speler meevoeren in een spel tussen herinnering en verbeelding.

Deze iteratie van de game is niet de voltooide versie, maar een volledig speelbaar, officieel gereleased prototype.
Hoewel deze versie tot nu toe slechts onder een klein publiek is verspreid, is de soundtrack van SonicPicnic al uitgevoerd door het Ludwig Ensemble tijdens het allereerste ‘Indie Games Concert’, afgelopen maart in Hilversum. Spelers van over de hele wereld hebben met groot enthousiasme gereageerd op de game.

Download het prototype van de Rememberingwebsite:
www.rememberingthegame.com

Volg het ontwikkelproces op Facebook:
www.facebook.com/rememberingthegame

Luister naar de muziek, live uitgevoerd door het Ludwig Ensemble:
soundcloud.com/remembering-the-game/remembering-live-concert

Alle services op een rij

Muziekcompositie

We blinken uit in veel verschillende stijlen en genres. Onze muziek geeft jouw verhaal de gelaagdheid en energie die het verdient.

Leer meer

Sounddesign

Wat je ook verzint, wij geven het een unieke klank en ontwerpen werelden van geluid.

Leer meer

Audiopostproductie

Geluid, stem, muziek: in de mix voegen we het samen tot een oorstrelend geheel. In onze perfect uitgeruste studio’s kan (bijna) alles.

Leer meer

Voice-overs

Met veel ervaring, strakke regie, een groot stemmenbestand en altijd een fijne samenwerking zorgen we voor de perfecte take.

Leer meer

Audioconcepten

Goed geluid maken is één ding. Maar erover nadenken begint al veel eerder. Wij weten hoe je met geluid een wezenlijk verschil maakt.

Leer meer

Audio-implementatie

We zorgen dat ons geluid zo goed mogelijk klinkt in je game, app of installatie. Geen technische uitdaging is ons te gek.

Leer meer