Samsung Nightography in Keukenhof

Magische geluiden van lichtjes in de nacht

Voor de lancering van de nieuwe Samsung telefoon met Nightography, opende Keukenhof eenmalig 's avonds haar deuren. Bekende influencers kregen zo de kans deze nieuwe techniek in de praktijk te brengen in de prachtige omgeving van de kleurrijke bloemen, voor deze gelegenheid aangekleed met magische lichtkunst van Studio Tour.

Voor deze speciale gelegenheid componeerden wij, in opdracht van Edelman, een sprookjesachtige multi-channel soundscape, te horen langs de route en op het grote veld tijdens de lichtshow.

Alle services op een rij

Muziekcompositie

We zijn muzikale verhalenvertellers. Of het nu om grootse orkestrale gebaren gaat of ingetogen soundscapes: onze muziek vertelt jouw verhaal.

Lees meer

Sounddesign

Hoe klinkt een stad bij nacht, een buitenaards bos, de motor van een Ford GT uit 1969? Bij SonicPicnic bouwen we hele werelden van geluid.

Lees meer

Audiopost­productie

Geluidseffecten, stem, muziek: In onze perfect uitgeruste studio’s brengen we alles bij elkaar tot een oorstrelende mix.

Lees meer

Voice-overs

Met veel ervaring, strakke regie, een groot stemmenbestand en een fijne, informele sfeer zorgen we voor de perfecte take.

Lees meer

Audioconcepten

Goed geluid maken is één ding. Maar erover nadenken begint al veel eerder. Wij weten hoe je met geluid een wezenlijk verschil maakt.

Lees meer

Audio-implementatie

We zorgen dat ons geluid zo goed mogelijk klinkt in je game, app of installatie. Geen technische uitdaging is ons te gek.

Lees meer