Station to Station

Iedereen instappen!

In Station to Station begint je wereld klein met een handjevol landelijke gebouwen. Plaats stations en sluit spoorwegen aan om je netwerk uit te breiden. Wanneer je meer spoorwegen aansluit, zal je wereld groter worden en in een levendige en kleurrijke omgeving veranderen! Het spel bevat ook leuke puzzelelementen die je uitdagen om de beste routes aan te leggen en logistieke problemen op te lossen.

We waren verantwoordelijk voor het sounddesign voor deze game en namen de de audio-implementatie voor onze rekening. Naarmate de wereld groter wordt en meer tot leven komt, breidt ook het audiolandschap zich uit en wordt je meegezogen in deze aangename wereld.

Ontwikkeld door Galaxy Grove
Uitgegeven door Prismatika

Alle services op een rij

Muziekcompositie

We zijn muzikale verhalenvertellers. Of het nu om grootse orkestrale gebaren gaat of ingetogen soundscapes: onze muziek vertelt jouw verhaal.

Lees meer

Sounddesign

Hoe klinkt een stad bij nacht, een buitenaards bos, de motor van een Ford GT uit 1969? Bij SonicPicnic bouwen we hele werelden van geluid.

Lees meer

Audiopost­productie

Geluidseffecten, stem, muziek: In onze perfect uitgeruste studio’s brengen we alles bij elkaar tot een oorstrelende mix.

Lees meer

Voice-overs

Met veel ervaring, strakke regie, een groot stemmenbestand en een fijne, informele sfeer zorgen we voor de perfecte take.

Lees meer

Audioconcepten

Goed geluid maken is één ding. Maar erover nadenken begint al veel eerder. Wij weten hoe je met geluid een wezenlijk verschil maakt.

Lees meer

Audio-implementatie

We zorgen dat ons geluid zo goed mogelijk klinkt in je game, app of installatie. Geen technische uitdaging is ons te gek.

Lees meer