Stormbound

Duik in de fabelachtige wereld van Stormbound, een game van Paladin Studios. Vier koninkrijken strijden om totaalheerschappij. Maak je eigen deck van unieke en krachtige kaarten waarmee je real-time vecht tegen andere spelers. Het spel combineert je favoriete aspecten van fantasy kaartspellen met de tactische strategie van bordspellen.
Speel de kaarten op het game board en zie hoe jouw units marcheren naar de basis van de tegenstander.

Stormbound won de Best Game Design award tijdens de Dutch Game Awards 2017 en de award voor Best Mobile Game tijdens Indie Arena Booth Awards 2017.

SonicPicnic maakte al het sound design voor Stormbound.

Alle services op een rij

Muziekcompositie

We blinken uit in veel verschillende stijlen en genres. Onze muziek geeft jouw verhaal de gelaagdheid en energie die het verdient.

Leer meer

Sounddesign

Wat je ook verzint, wij geven het een unieke klank en ontwerpen werelden van geluid.

Leer meer

Audiopostproductie

Geluid, stem, muziek: in de mix voegen we het samen tot een oorstrelend geheel. In onze perfect uitgeruste studio’s kan (bijna) alles.

Leer meer

Voice-overs

Met veel ervaring, strakke regie, een groot stemmenbestand en altijd een fijne samenwerking zorgen we voor de perfecte take.

Leer meer

Audioconcepten

Goed geluid maken is één ding. Maar erover nadenken begint al veel eerder. Wij weten hoe je met geluid een wezenlijk verschil maakt.

Leer meer

Audio-implementatie

We zorgen dat ons geluid zo goed mogelijk klinkt in je game, app of installatie. Geen technische uitdaging is ons te gek.

Leer meer