Storyworld

Verhalen in geluid

Storyworld is een interactief museum in "Forum", het nieuwe en iconische culturele centrum van Groningen. Ervaar en ontdek de wonderlijke wereld van strips, animatie en games!

Er zijn 15 interactieve installaties die je inzicht geven in de manier waarop karakters tot leven komen, hoe een verhaal tot stand komt, hoe animatie werkt en nog veel meer. In opdracht van Yipp maakten wij geluid en muziek voor een groot deel van deze installaties. Zoals voor een spannende interactieve thriller game scene maar ook voor een installatie waarbij je achtergronden voor animatie ontwerpt, inclusief bijbehorende geluiden.

Alle services op een rij

Muziekcompositie

We zijn muzikale verhalenvertellers. Of het nu om grootse orkestrale gebaren gaat of ingetogen soundscapes: onze muziek vertelt jouw verhaal.

Lees meer

Sounddesign

Hoe klinkt een stad bij nacht, een buitenaards bos, de motor van een Ford GT uit 1969? Bij SonicPicnic bouwen we hele werelden van geluid.

Lees meer

Audiopost­productie

Geluidseffecten, stem, muziek: In onze perfect uitgeruste studio’s brengen we alles bij elkaar tot een oorstrelende mix.

Lees meer

Voice-overs

Met veel ervaring, strakke regie, een groot stemmenbestand en een fijne, informele sfeer zorgen we voor de perfecte take.

Lees meer

Audioconcepten

Goed geluid maken is één ding. Maar erover nadenken begint al veel eerder. Wij weten hoe je met geluid een wezenlijk verschil maakt.

Lees meer

Audio-implementatie

We zorgen dat ons geluid zo goed mogelijk klinkt in je game, app of installatie. Geen technische uitdaging is ons te gek.

Lees meer