Term1nal

Spatial audio voor een meeslepende VR game

TERM1NAL vertelt het verhaal van Flynn Lightman, een zeer bekwame hacker, gespecialiseerd in het besturen van androids op afstand vanuit zijn geheime basis waar hij gebruik maakt van geavanceerde VR hardware.

Hij wordt benaderd door een klant om om STRIDE Industries te infiltreren. Dit bedrijf is gespecialiseerd in data beveiliging en geavanceerde robotica. Hij neemt de controle over een van de androids en een over-enthousiaste robot hond en de reis naar het hart van het zwaarbeveiligde high tech bedrijfsgebouw kan beginnen!

Ingame footage:

Voor deze Samsung Gear VR game van Force Field VR componeerden wij de techno-industriele soundtrack en maakten we alle geluidseffecten.

Alle services op een rij

Muziekcompositie

We zijn muzikale verhalenvertellers. Of het nu om grootse orkestrale gebaren gaat of ingetogen soundscapes: onze muziek vertelt jouw verhaal.

Lees meer

Sounddesign

Hoe klinkt een stad bij nacht, een buitenaards bos, de motor van een Ford GT uit 1969? Bij SonicPicnic bouwen we hele werelden van geluid.

Lees meer

Audiopost­productie

Geluidseffecten, stem, muziek: In onze perfect uitgeruste studio’s brengen we alles bij elkaar tot een oorstrelende mix.

Lees meer

Voice-overs

Met veel ervaring, strakke regie, een groot stemmenbestand en een fijne, informele sfeer zorgen we voor de perfecte take.

Lees meer

Audioconcepten

Goed geluid maken is één ding. Maar erover nadenken begint al veel eerder. Wij weten hoe je met geluid een wezenlijk verschil maakt.

Lees meer

Audio-implementatie

We zorgen dat ons geluid zo goed mogelijk klinkt in je game, app of installatie. Geen technische uitdaging is ons te gek.

Lees meer