Typoman

Een ongelooflijke wereld tot leven gebracht met geluid

Typoman is een 2D puzzle platform game (PS4, XboxOne, WiiU, STEAM PC en Mac) met een unieke game wereld. Je speelt de rol van HERO en baant je een weg door een donkere en surrealistische wereld. Ondanks dat je klein van stuk bent heb je een bijzonder krachtig talent: je kunt woorden maken die de omgeving drastisch veranderen.
Duik in dit donkere relaas over helden en monsters, waar woorden je kunnen redden of ten onder laten gaan!

De atmosfeer van de wereld van Typoman is zeer gelaagd; onheilspellend en donker, maar ook melancholisch. Een zwart verleden hangt als een deken over de wereld, bijna tastbaar. Er lopen meerdere verhaallijnen op verschillende niveaus door en over elkaar heen. Dit zijn allemaal elementen waarmee SonicPicnic heeft kunnen werken in hun muziek en sound design. Het stelde hen in de gelegenheid te experimenteren en te associëren met geluid.
Kortom: Typoman bracht een ongelooflijke wereld die we met geluid mede tot leven konden brengen.

Typoman is ontwikkeld door Brainseed Factory

Luister hier naar (en koop!) onze soundtrack!

Muziekcompositie en sounddesign door SonicPicnic.

Alle services op een rij

Muziekcompositie

We zijn muzikale verhalenvertellers. Of het nu om grootse orkestrale gebaren gaat of ingetogen soundscapes: onze muziek vertelt jouw verhaal.

Lees meer

Sounddesign

Hoe klinkt een stad bij nacht, een buitenaards bos, de motor van een Ford GT uit 1969? Bij SonicPicnic bouwen we hele werelden van geluid.

Lees meer

Audiopost­productie

Geluidseffecten, stem, muziek: In onze perfect uitgeruste studio’s brengen we alles bij elkaar tot een oorstrelende mix.

Lees meer

Voice-overs

Met veel ervaring, strakke regie, een groot stemmenbestand en een fijne, informele sfeer zorgen we voor de perfecte take.

Lees meer

Audioconcepten

Goed geluid maken is één ding. Maar erover nadenken begint al veel eerder. Wij weten hoe je met geluid een wezenlijk verschil maakt.

Lees meer

Audio-implementatie

We zorgen dat ons geluid zo goed mogelijk klinkt in je game, app of installatie. Geen technische uitdaging is ons te gek.

Lees meer