Verdachte Verhalen

Mysterie en spanning op de UvA

Verdachte Verhalen is een podcast-reeks waarin Folia op zoek gaat naar de waarheid achter bekende UvA-mysteries. In deze afleveringen ontraadselen redacteuren Sara, Jip en Jazz de mysteries over de isolatiecellen in gebouw J/K, een geheime kluis in het Allard Pierson, dierproeven in het IWO-gebouw en nog veel meer . Ze spreken UvA-studenten en medewerkers om meer te weten te komen over deze verhalen. Waarom zijn er cellen in de kelder? En was er vroeger echt een psychiatrische inrichting, of is het niet meer dan een gerucht?

Wij verzorgden de mixage en mastering van de podcasts.

Beluister alle afleveringen hier via Spotify

Alle services op een rij

Muziekcompositie

We zijn muzikale verhalenvertellers. Of het nu om grootse orkestrale gebaren gaat of ingetogen soundscapes: onze muziek vertelt jouw verhaal.

Lees meer

Sounddesign

Hoe klinkt een stad bij nacht, een buitenaards bos, de motor van een Ford GT uit 1969? Bij SonicPicnic bouwen we hele werelden van geluid.

Lees meer

Audiopost­productie

Geluidseffecten, stem, muziek: In onze perfect uitgeruste studio’s brengen we alles bij elkaar tot een oorstrelende mix.

Lees meer

Voice-overs

Met veel ervaring, strakke regie, een groot stemmenbestand en een fijne, informele sfeer zorgen we voor de perfecte take.

Lees meer

Audioconcepten

Goed geluid maken is één ding. Maar erover nadenken begint al veel eerder. Wij weten hoe je met geluid een wezenlijk verschil maakt.

Lees meer

Audio-implementatie

We zorgen dat ons geluid zo goed mogelijk klinkt in je game, app of installatie. Geen technische uitdaging is ons te gek.

Lees meer