Wereldmuseum – Superstraat

Vertrouwde klanken uit de buurt

In Superstraat ontdekken kinderen (en volwassen) hoe buren met elkaar en de wereld zijn verbonden. In dit kleine stadsdorp gebouwd in het Wereldmuseum in Rotterdam kun je de verschillende huizen en winkels binnenlopen en verhalen horen over de bewoners. Ook kun je ze helpen bij hun dagelijkse activiteiten.
Yipp maakte een aantal van de interactieve installaties in Superstraat en wij verzorgden hiervoor het geluidsontwerp. Deze film laat er een van zien: de toko van Aga waarin je de eigenaresse helpt om de juiste producten te zoeken en te scannen in de winkel. Verstopt achter in de winkel vind je ook nog een telefoon waarmee je kunt appen naar bewoners in verschillende talen.

Klik hier voor meer informatie over Superstraat.

Alle services op een rij

Muziekcompositie

We zijn muzikale verhalenvertellers. Of het nu om grootse orkestrale gebaren gaat of ingetogen soundscapes: onze muziek vertelt jouw verhaal.

Lees meer

Sounddesign

Hoe klinkt een stad bij nacht, een buitenaards bos, de motor van een Ford GT uit 1969? Bij SonicPicnic bouwen we hele werelden van geluid.

Lees meer

Audiopost­productie

Geluidseffecten, stem, muziek: In onze perfect uitgeruste studio’s brengen we alles bij elkaar tot een oorstrelende mix.

Lees meer

Voice-overs

Met veel ervaring, strakke regie, een groot stemmenbestand en een fijne, informele sfeer zorgen we voor de perfecte take.

Lees meer

Audioconcepten

Goed geluid maken is één ding. Maar erover nadenken begint al veel eerder. Wij weten hoe je met geluid een wezenlijk verschil maakt.

Lees meer

Audio-implementatie

We zorgen dat ons geluid zo goed mogelijk klinkt in je game, app of installatie. Geen technische uitdaging is ons te gek.

Lees meer