Zombie Cure Lab

Muziek en geluid... voor wetenschap (en gameplezier)!

Creëer het perfecte lab in deze uitdagende sandbox-game en verdedig het tegen zombieaanvallen. Leid een team van wetenschappers bij het genezen van de zombies en transformeer ze in mens-zombie-hybriden. Verzamel grondstoffen, onderzoek nieuwe technologieën en optimaliseer je verdediging om de apocalyps te overwinnen.

Voor Thera Bytes maakten we alle geluid en adaptieve muziek die meeverandert met de ontwikkeling van je lab, het moment van de dag en de hevigheid van de aanvallen van de zombies die 's nachts je basis aanvallen. Daarnaast verzorgden we ook de audio-implementatie.

Bekijk hieronder ook de officiële trailer:

Alle services op een rij

Muziekcompositie

We zijn muzikale verhalenvertellers. Of het nu om grootse orkestrale gebaren gaat of ingetogen soundscapes: onze muziek vertelt jouw verhaal.

Lees meer

Sounddesign

Hoe klinkt een stad bij nacht, een buitenaards bos, de motor van een Ford GT uit 1969? Bij SonicPicnic bouwen we hele werelden van geluid.

Lees meer

Audiopost­productie

Geluidseffecten, stem, muziek: In onze perfect uitgeruste studio’s brengen we alles bij elkaar tot een oorstrelende mix.

Lees meer

Voice-overs

Met veel ervaring, strakke regie, een groot stemmenbestand en een fijne, informele sfeer zorgen we voor de perfecte take.

Lees meer

Audioconcepten

Goed geluid maken is één ding. Maar erover nadenken begint al veel eerder. Wij weten hoe je met geluid een wezenlijk verschil maakt.

Lees meer

Audio-implementatie

We zorgen dat ons geluid zo goed mogelijk klinkt in je game, app of installatie. Geen technische uitdaging is ons te gek.

Lees meer